top of page

Over 0ns

Terug naar de jaren negentig 

De oorsprong van Klantcampagnes.nl voert terug naar de jaren negentig. Destijds werd door de eigen redactie het papieren magazine uitgegeven. Een magazine boordevol nieuws over hypotheken, verzekeringen en andere financiële onderwerpen. Ook nu nog richt Wegwijs zich op consumenten met nieuws en achtergronden, waarbij het papier is vervangen door een digitale variant. 


Marketing en zorgplicht voor financieel adviseurs

Ervaring met dienstverlening richting financieel advieskantoren is ook ruimschoots in huis. Het team achter Klantcampagne.nl is ook al jaren actief met Informeert. Advieskantoren kunnen via Informeert hun website laten verzorgen, evenals het versturen van periodieke nieuwsbrieven. 


Klantcampagne.nl is een passende aanvulling op de diensten van Informeert. Als financieel advieskantoor kun je via ons gerichte marketingacties houden en invulling geven aan de zorgplicht. Daarbij verzorgen we het totale traject, inclusief de verzending van professionele brieven en/of e-mailings in de eigen huisstijl. Ook een leadpagina is onderdeel van de campagnes, zodat jouw relaties snel en eenvoudige adviesverzoeken kunnen indienen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees op deze pagina meer over de huidige campagnes


Ervaringen andere advieskantoren
We zijn blij met de ervaringen van financieel advieskantoren die eerder al campagnes hebben verzonden naar hun relaties. Op de homepage lees je verschillende recensies van deze kantoren. Vooral de campagnes rond het oversluiten de hypotheek en de premie ORV hebben veel adviesverzoeken opgeleverd. 


Heb je nog vragen over de verschillende campagnes die we voor je kunnen verzorgen? Lees meer op de pagina veelgestelde vragen en bekijk hier het overzicht met campagnes.

 

bottom of page