Overname portefeuille

Neem je als financieel adviseur een portefeuille over, dan heb je er opeens een nieuwe klantgroep bij. Tijd voor een goede kennismaking. Met deze campagne kom je op een professionele manier in contact met de nieuwe relaties. Meteen een mooie gelegenheid voor het stimuleren van adviesverzoeken!

Brief campagne

Silver Mail Box

Stuur je relaties een professionele  brief, in je eigen huisstijl en zonder dat het je tijd kost. In de brief wordt gelinkt naar de leadpagina waar ontvangers eenvoudig en snel adviesverzoeken in kunnen dienen.

E-mailings campagne

Online Learning.

De e-mailings prikkelen ontvangers om actie te ondernemen. In de mailings wordt gelinkt naar de leadpagina waar de ontvangers eenvoudig adviesverzoeken in kunnen dienen. Je kunt de e-mailings ook combineren met een brief. 

Leadpagina 

Image by Hal Gatewood

Je krijgt een leadpagina in jouw eigen huisstijl. Op deze pagina vinden je relaties meer informatie over deze campagne. De leadpagina's zijn ook afgestemd op mobiel gebruik en bevatten een reactiemogelijkheid. 

Bekijk voorbeeld

Meer informatie en aanmelden

Dank! Je hoort snel van ons.

Uit welke onderdelen bestaan de campagnes?


Je kunt bij iedere campagne kiezen uit het versturen van een professionele brief, e-mails en een leadpagina waar je relaties een adviesverzoek in kunnen dienen.
Wat moet ik zelf doen?


Wij nemen het werk voor je uit handen. Het enige dat we van jou vragen is het aanleveren van de relaties die je wilt benaderen met de campagne. Aangevuld door het logo van jouw kantoor. Kies je voor een postmailing, dan ontvangen we ook graag de vormgeving van het briefpapier en de envelop die je wilt gebruiken.
Kan ik eigen input toevoegen aan bestaande campagnes?


Zeker! We kunnen de inhoud van bestaande campagnes aanpassen naar jouw wensen. Bijvoorbeeld door het toevoegen van een eigen alinea of het wijzigen van bepaalde passages naar informatie die betrekking heeft op jouw kantoor.
Hoe meld ik me aan voor een campagne?


Voor het aanmelden voor een campagne kun je je gegevens achterlaten via het contactformulier. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op. Direct kun je ons benaderen via het telefoonnummer 078 - 76 00 251 of per e-mail via contact@informeert.nl.

Veelgestelde vragen over onze klantcampagnes

Hypotheekleads ontvangen?

De hypotheekrente staat nog steeds op een historisch laag niveau. Dit biedt kansen. Heb je jouw relaties al gewezen op de optie tot oversluiten, rentemiddelen of het afsluiten van een nieuwe hypotheek? Start snel en eenvoudig een hypotheekcampagne. Wij het werk, jij de leads! 

Bekijk hypotheekcampagne