Start campagne

Een professionele brief in je eigen huisstijl versturen of een doeltreffende e-mailcampagne starten? Onze klantcampagnes helpen je met zowel je marketing als zorgplicht. Kies je campagne en haal meer rendement uit bestaande relaties.

Haal meer rendement uit je klanten

Zo werken de klantcampagnes

Je levert je huisstijl (logo) aan en selecteert de klanten die je wilt benaderen.

 

Wij benaderen je klant per brief en e-mail met kant en klare campagnes.

 

De klant reageert op de leadpagina die we per campagne voor je maken.
 

Adviesverzoeken krijg je direct zelf binnen. De snelste weg naar meer rendement!

Uit welke onderdelen bestaan de campagnes?


Je kunt bij iedere campagne kiezen uit het versturen van een professionele brief, e-mails en een leadpagina waar je relaties een adviesverzoek in kunnen dienen. Op deze pagina kan je alle onderdelen van onze hypotheekcampagne bekijken.
Wat moet ik zelf doen?


Wij nemen het werk voor je uit handen. Het enige dat we van jou vragen is het aanleveren van de relaties die je wilt benaderen met de campagne. Aangevuld door het logo van jouw kantoor. Kies je voor een postmailing, dan ontvangen we ook graag de vormgeving van het briefpapier en de envelop die je wilt gebruiken.
Kan ik eigen input toevoegen aan bestaande campagnes


Zeker! We kunnen de inhoud van bestaande campagnes aanpassen naar jouw wensen. Bijvoorbeeld door het toevoegen van een eigen alinea of het wijzigen van bepaalde passages naar informatie die betrekking heeft op jouw kantoor.
Hoe meld ik me aan voor een campagne?


Voor het aanmelden voor een campagne kun je je gegevens achterlaten via het contactformulier. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op. Direct kun je ons benaderen via het telefoonnummer 078 - 76 00 251 of per e-mail via contact@informeert.nl.

Veelgestelde vragen over onze klantcampagnes

Hypotheekleads ontvangen?

De hypotheekrente staat nog steeds op een historisch laag niveau. Dit biedt kansen. Heb je jouw relaties al gewezen op de optie tot oversluiten, rentemiddelen of het afsluiten van een nieuwe hypotheek? Start hier  eenvoudig een hypotheekcampagne!